contacteer mij

Sara Driessen

Neem contact met mij op

Als u contact met mij wilt opnemen, u de onderstaande link gebruiken of mij gewoon een mail sturen. Het is de beste manier om me te laten weten dat je mijn berichten leuk vindt. Ik lees veel van de reacties op dit bericht en het is geweldig om te horen van mensen die daadwerkelijk genieten van mijn berichten. Als ik niet op je reageer, betekent dit niet dat ik je berichten niet leuk vind, alleen dat ik ze niet vaak zie. De post waar ik over ben is een recensie over een oude cognac, dus mijn opmerking dat is echt over een oude cognac. Het zou leuk zijn om een beetje meer van je gedachten op de blog te krijgen!

Het is goed om te weten dat je daar bent, dus ik zal een andere link toe te voegen aan mijn Google pagina en laat je weten hoeveel meer tijd ik besteed aan dit bericht.

Neem altijd een drankje van water voordat je iets schrijft, zodat er geen noodzaak om jezelf te herhalen.

De blog bestaat uit twee artikelen. De eerste gaat over de beste cognac. Het tweede artikel gaat over de ergste cognac. Deze artikelen zijn bewerkt en opnieuw geformuleerd voor gemakkelijker lezen. Voor deze eerste, moet ik een update toe te voegen over mijn relatie met de cognac van mijn keuze. Toen ik begon te schrijven over Cognac, was ik niet bewust van de mate waarin er twee soorten cognac bestaan. Het type waar ik het hier over heb is de traditionele variëteit van Cognac. Het andere type, het ras dat is gekomen om de wereld te domineren, is een minder verfijnde cognac, vaak op de markt gebracht als Frans. Zoals ik schreef in een vorige post, "Er is veel discussie over deze ene over de vraag of het beter is om traditionele of niet-traditionele Franse Cognac te gebruiken, maar ik persoonlijk liever traditionele Franse Cognac, want ik vind het van een uitstekende kwaliteit." Ik ben niet in de gewoonte van gaan rond de verkoop van cognac (dat is legaal), dus ik had niet gehoord van cognac die ik beschouwd als inferieur.

Openingstijden