Over Sara Driessen

Sara Driessen

Op social media vind je mij op dezelfde plekken als mijn collega Johan van Dijk. We wonen allebei in Amsterdam waar we al een paar jaar samenwerken. In onze vrije tijd gaan we naar bars en restaurants en delen we samen wat drankjes.

Waarom denk je aan cognac?

Ten eerste, een groot deel van mijn leven wordt doorgebracht in Cognac (een drankje dat is gemaakt van het sap van de druif), dus natuurlijk ben ik bekend mee. Hoe meer ik cognac drink, hoe meer ik geïnteresseerd raakt in de geschiedenis en de manier waarop het wordt geproduceerd. Dus het is een beetje moeilijk voor mij om een oordeel van te maken in deze blog, want ik ben niet zo vertrouwd met de geschiedenis.

Ik vind het ook leuk omdat het doet me denken aan thuis en de manier waarop het was toen ik jonger was.

Ik heb veel ervaring omdat ik veel online reviews doe. Vandaag wilde ik een aantal tips voor het maken van uw eerste wijn te delen.

Zorg ervoor dat je een goede fles krijgt, er zijn maar een paar merken die je wilt uitproberen. Hier zijn een aantal dingen die je eerst moet doen. Als u een newbie zoals ik zult u waarschijnlijk de tijd moeten nemen om de flessen te proberen om een gevoel voor de verschillen te krijgen. Ik zal praten over de 5 beste merken, maar het moet duidelijk zijn welke je wilt krijgen. Koop uw wijn bij een gerenommeerde wijnwinkel. Er zijn vele, vele wijnwinkels in het hele land, en velen van hen bieden kortingen. Zorg ervoor dat je reviews leest om te zien hoe de wijn is beoordeeld. Kijk naar de etiketten, moet je in staat zijn om te vertellen of het van een gevestigde wijnmakerij.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou van het uiterlijk van cognac en de manier waarop het kan worden gebruikt. Ik wil het gebruiken om warmte toe te voegen aan de koudere wintermaanden, of een beetje kleur toe te voegen aan een winter outfit. Ik wil ook delen met u een aantal van mijn favoriete manieren van het maken van cognac vanaf nul met behulp van de meest voorkomende ingrediënten. Ik heb een heleboel verschillende recepten voor het maken van dit soort Cognac die ik zal delen met u als ik nieuwe manieren om het mijn eigen te vinden.

Voordat we beginnen met cognac te maken, laat ik beginnen met te zeggen dat als je denkt dat je cognac moet maken als een drankje, is het belangrijk om te begrijpen dat het niet als een drankje. U een drankje uit elke geest (maar niet van Cognac) en dat is hoe ik het doe. Maar ik geloof dat er een reden is waarom een drankje genaamd Cognac zo'n lange geschiedenis heeft dat het aan ons werd doorgegeven van onze voorouders.