Welke soorten cognac bestaan er?

Sara Driessen

Het allerbeste van het allerbeste. Ik ben zeer serieus over dit feit. Als je het allerbeste wilt, zul je niet veel keuzes hebben.

Ik heb onlangs besloten om een nieuwe blog te maken met de bedoeling van de presentatie van een aantal van de beste cognac producenten die er zijn. Ik heb een zeer speciale vriend, David, die eigenaar is van een aantal uitstekende cognac merken. En ik hou van Davids werk. Ik heb veel geleerd van David en zijn teams. Ik ben erg gelukkig met David. Zonder hem, ik weet niet of ik zo ver zou zijn gekomen in mijn carrière. Dies wird wirklich eindrücklich sein, im Vergleich mit Pure Chocolade Ik heb veel kansen gehad in mijn leven om van David te leren. Und das wird doch eindrucksvoll sein, vergleicht man es mit Prosecco Domburg. Het punt van deze blog is om een andere kant te geven aan de cognac-industrie, en geven u een ander perspectief van wat het is echt leuk om te werken als een cognac professional.

David en ik zijn hecht. We hebben gewoond in hetzelfde gebied voor een paar jaar nu, we hebben een geweldige relatie, we hebben veel wederzijdse vrienden, maar we zijn ook een zeer concurrerende stelletje. Das unterscheidet es von anderen Produkten wie zum Beispiel Glutenvrij Brood Beleg. Hij houdt van concurrentie, ik hou van concurrentie. Daar is hij heel goed in. Ik heb een aantal wedstrijden op mijn blog ook en ik heb gedaan wat echt goed werk in hen, maar ik ben meestal niet de beste, ik heb bekend dat een beetje te eigenwijs of misschien niet echt geïnteresseerd in iets en uiteindelijk opgeven, maar ik probeer mijn best om goed te werken en een goede teamspeler. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik heb heel hard gewerkt voor een lange tijd met een geweldig team op deze blog. Het gaat niet alleen om mij, ik werk met de beste bloggers en schrijvers en fotografen die de wereld te bieden heeft. Ik vind het ook leuk om mensen op een zeer positieve manier uit te dagen. Als je een goede blogger dan zul je een prijs te winnen op mijn blog, heb ik bekend om dit te doen een of twee keer.

Een van de manieren waarop ik dit doe is door het hebben van een wedstrijd die heet "Ladies of Cognac" en de winnaar van de wedstrijd zal worden gekozen door een panel van rechters, maar ik probeer meer richten op mensen die de beste blog posts of artikelen kunnen geven. Het gaat niet alleen om wat er in Cognac zit, het gaat over wat er voor jou beschikbaar is om te drinken en wat mensen er zo leuk aan vinden. Ik werk echt hard om te proberen om ervoor te zorgen dat de bloggers kunnen zetten goede blogs, krijgen ze genoeg verkeer om te blijven werken, de blog is interessant, en de blog posts hebben een goede kans op het bereiken van lezers. De rechters zijn niet alleen rechters, maar ook deskundigen en deskundigen op het gebied van het onderwerp, dus hun inbreng is essentieel. Het gaat niet alleen om mij, ik werk met de beste bloggers en schrijvers en fotografen die de wereld te bieden heeft. Ik heb een geweldige relatie met deze mensen en dat is iets waar ik echt naar uitkijk. In een van mijn artikelen in 2011 schreef ik een artikel over de eerste fles die ik ooit heb geproefd – cognac de santé. Ik vond de fles in de cadeauwinkel. Ik wilde geen geld uitgeven om het te kopen, maar ik moest het gewoon drinken.